Jaunākās ziņas:

6/recent/ticker-posts

Talkojam Snēpelē

30. aprīlī aizvadīta projekta "Nāc tīmeklī" neformālo aktivitāšu cikla 3. nodarbība "Talka Snēpelē". Nodarbības tēmu - pilsoniskās iniciatīvas veicināšana, vides sakopšana, uzņēmējdarbības loma tautsaimniecībā - ietvaros mēs viesojāmies Snēpeles pagasta uzņēmumā "Strauss un kaza", talkojām Snēpelē, tādējādi veicinot savu sabiedrisko līdzdalību - domājot par vidi.


Uzņēmumā "Strauss un kaza" tikāmies ar saimniecības īpašnieku Pēteri Gobzemu, kurš dalījās ar mums stāstos par strausu un kazu audzēšanu, kā arī skaidroja uzņēmējdarbības lomu tautsaimniecībā un dalījās izaicinājumos. 


Pēc tam devāmies ātrajos randiņos, iepazīstot vienam otru tuvāk. Iepazināmies ar citu hobijiem, mīļākajiem ēdieniem, kā arī iedvesmojāmies no citiem - kā varam palīdzēt uzturēt tīru mūsu vidi. 


Turpinājumā arī ķērāmies klāt pie vides sakopšanas. "Šodien atkritumiem bija zelta vērtība," - tā par talkošanu smēja dalībnieki, jo biedrības "Snēpelei" pārstāvis Raivis Jasinskis bija sagatavojis jauniešiem uzdevumu - ar aplikācijas palīdzību (Raivja veidota) atzīmēt un saskaitīt savāktos/nesavāktos atkritumus. 


Diemžēl, atradumu netrūka, jo 2 stundu laikā izdevās salasīt vairāk kā 1400 atkritumus! 

Dienu noslēdzām, apmeklējot Kuldīgas novada Bērnu un jauniešu centra Jauniešu mājas pagalma sezonas atklāšanas pasākumu. 

Projekts "Nāc tīmeklī" tiek finansēts ar Eiropas Komisijas programmas ERASMUS+ atbalstu. Šī publikācija atspoguļo vienīgi autora uzskatus, un Komisijai nevar uzlikt atbildību par tajā ietvertās informācijas jebkādu iespējamo izlietojumu.

Ierakstīt komentāru

0 Komentāri