Jaunākās ziņas:

6/recent/ticker-posts

Pilsoniskās iniciatīvas projekta "Kontakts" apmācības Lielvirbu muižā


Aizvadītas trīs dienu apmācības Lielvirbu muižā!

V.Plūdoņa Kuldīgas vidusskolas Skolēnu pašpārvaldes jaunieši - Beāte, Elīna un Mārtiņš - un pašpārvaldes vadītāja Sangrita piedalījās trīs dienu apmācībās par pilsonisko līdzdalību un pilsonisko iniciatīvu - gleznainā un ainaviskā vietā - Lielvirbu muižā. 

Neformālajās apmācībās jaunieši iepazinās ar projektu konkursa “Atbalsts izglītības iestāžu pašpārvalžu attīstībai programmas “Kontakts” iniciatīvu projektu īstenošanai” mērķi, uzdevumiem un paredzamajām aktivitātēm. Apmācību laikā jaunieši aktīvi ģenerēja idejas, ieguva jaunus kontaktus, kā arī dalījās pieredzes stāstos. Primārais - skolu komandas rakstīja projektu pieteikumus, apmācību vadītājiem sniedzot konsultācijas un ieteikumus tā veidošanā. 

V.Plūdoņa Kuldīgas vidusskolas Skolēnu pašpārvaldes komanda atzīst, ka apmācībās sniegtā  informācija par pilsonisko iniciatīvu bija visaptveroša un tā palīdzēja skaidrāk saprast projekta ideju. Fantastiska kompānija, burvīga vieta un sakopta vide - visi šie faktori lielā mērā ietekmēja projekta idejas virzību. 

Mūsu skolas komandai ir gatavs projekta pieteikums - atliek vien salikt visus punktus uz i un to iesniegt. Cerēsim uz projekta apstiprinājumu!

Ierakstīt komentāru

0 Komentāri