Jaunākās ziņas:

6/recent/ticker-posts

Erudīta 2. sezona ir godam noslēgusies!


Vakar, 9. maijā, saulainā, pozitīvā gaisotnē tika noslēgta konkursa “Erudīts” 2. sezona. “Erudīta” idejas autore Enija stāsta, ka sākumā nemaz nešķita, ka “Erudīta” spēle varētu tikt turpināta pat divas sezonas. Savukārt dalībnieki atzīst, ka “Erudīts” viņiem ir ļāvis nostiprināt zināšanas, pilnveidot savas prasmes lēmumu pieņemšanā un mācījis uzticēties saviem komandas biedriem visa “Erudīta” sezonas garumā.

Šajā kārtā tika uzdoti vispārīgi, interesanti jautājumi par dažādām tēmām, tika pārbaudīta attapība un zināšanas par valstīm, dzīvniekiem, cilvēkiem, dabu u.tml.

Fināla kārtā 5.-8. klašu grupā: 1. vietā- 8.b klases komanda “Patrioti”, 2. vietā- 7.b klases komanda “Komētas” un 3. vietā- 7.a klases komanda “Mēs nez”.

9.-12. klašu grupā: 1. vieta- 12.a klases komandai “ZigZag meitenes”, 2. vieta- 11.a klases komandai “Kalvis un Co” un dalītā 3. vieta- 10.a klases komandai “KESLA” un 9.c klases komandai “Čujs un Poņa”.

Šī kārta vairākām komandām bija kā labs atspēriena punkts, lai paceltu pozīciju kopējā rezultātā.

5.-8. klašu grupā radās neparasta situācija- divas komandas - 8.c klases komanda “Slēptais Intelekts” un 8.b klases komanda “Patrioti” ierindojās pirmajā vietā ar vienādu punktu skaitu, tāpēc apbalvošanas ceremonijā tika uzdots papildjautājums - mīkla, kuru atminot ātrākā komanda iegūst uzvaru. Pēc 3 neveiksmīgiem mēģinājumiem, tomēr uzvaru kopvērtējumā izcīnīja 8.b klases komanda “Patrioti”, 2. vietā- 8.c klases komanda “Slēptais Intelekts” un 3. vietā - 7.b klases komanda “Komētas”.

Tāda pati neparasta situācija radās arī 9.-12. klašu grupā- ar mīklas palīdzību 1. vietu izcīna 12.a klases komanda “ZigZag meitenes”, 2. vietā - 11.a klases komanda “Kalvis un Co” un 3. vietā - 9.c klases komanda “Čujs un Poņa” .

Katrai komandai tika piešķirts Diploms par piedalīšanos, savukārt 3 godalgotajām vietām tika piešķirtas īpašas balvas no “Erudīta” atbalstītājiem.

LIELS PALDIES visiem “Erudīta” veidotājiem un idejas autorei Enijai, atbalstītājiem - veikalu tīklam Maxima, MKM Mežs SIA, Ineses Tortes, Kafejnīca “Staburadze”, biedrība “Meža konsultants”, dalībniekiem un visiem, kas sekoja līdzi un atbalstīja “Erudītu” visas sezonas garumā!

Tiekamies jau nākamgad - “Erudīta” 3. sezonā!

Ierakstīt komentāru

0 Komentāri