Jaunākās ziņas:

6/recent/ticker-posts

Sirsniņa sirsniņu pievelk!

14.februārī visā pasaulē tiek atzīmēta Svētā Valentīna diena jeb Visu mīlētāju diena, tautā saukta par Valentīndienu. Šajā dienā mīļotie cilvēki ar apsveikumiem un dāvanām pastiprināti pauž savu mīlestību vienam pret otru. 
Arī mūsu skolā to varēja darīt - visu iepriekšējo nedēļu skolā darbojās Valentīna dienas pasts, kur ikkatrs varēja atklāt savai simpātijai savas jūtas, iepriecināt citu ar kādu sirdi sildošu pantiņu, kā arī nosūtot kādu gardumu. Priecājamies, ka šajā gadā bija ļoti liela interese par Valentīna dienas pastu un vēstuļu kastes bija pārpildītas. 
Skolēnu pašpārvaldes Informācijas un Izglītības jomas pārstāvji 13. februāra pēcpusdienā aktīvi darbojās pie vēstuļu šķirošanas, lai 14. februārī vēstules sasniegtu adresātu. Rūpīgie pastnieki saskaitīja, ka visvairāk vēstules starp puišiem šogad saņēmis 11.a klases skolnieks Voldemārs Zariņš, tādējādi ieguvis titulu "Misters Valentīns". Savukārt, starp meitenēm līdere bijusi 6.a klases skolniece Peitona Sivoha, kura ieguva titulu "Miss Valentīna". 
Visu mīlētāju dienu parasti raksturo sirsniņu simbolika, kā arī sarkana un rozā krāsa. Ikviens, kurš šodien uz skolu devās Valentīndienas tematiskā apģērbā, saņēma uzmundrinājumu, komplimentu no Skolēnu pašpārvaldes. "Tas uzlaboja manu rītu un turpmāko dienu" - vēsta kāds komplimenta saņēmējs.
Pārsteigumi vēl turpinājās! Skolas ēdnīca bija parūpējusies par Valentīndienas tematiku arī pusdienās - ikviens saņēma šokolādes sirsniņu.
Cik gan jauki reizi gadā kādu iepriecināt! Lai jauki mīlestības svētki!

Rakstu sagatavoja:
Mārtiņš Stebulis

Ierakstīt komentāru

0 Komentāri