Jaunākās ziņas:

6/recent/ticker-posts

Tīmekļošanās Rumbā

21.maijā tika aizvadīta ERASMUS+ Jaunatnes Līdzdalības projekta neformālo aktivitāšu cikla 5. nodarbība “Tīmekļošanās Rumbā”. Jaunieši satikās Rumbas pagasta brīvā laika pavadīšanas centrā “Bukaiši”. Nodarbība norisinājās vairākos posmos - jauniešiem attīstot tādas YouthPass pamatkompetences kā pilsoniskuma kompetence un kultūras izpausmes un izpratnes kompetence.


Pasākuma pirmajā daļā jaunieši izpildīja “ice breaker” un saliedējošas aktivitātes, kā piemēram, “Aklā staigāšana”, “Biedru pārnešana pāri aizai”. Aktivitāšu beigās jaunieši "izveidoja" ģimenes (komandas) un katrai bija jāprezentē savas “ģimenes CV”. 

Nodarbības otrajā daļā katrai ģimenei bija jādodas orientēties, izpildot dažādus uzdevumus - lai nokļūtu galamērķī. Orientēšanās laikā jauniešiem bija iespēja stiprināt savas savstarpējās komunikācijas un sadarbības prasmes, kā arī viņi varēja apskatīt skaistās Kuldīgas pilsētas ainavas. 

Trešā un pēdējā nodarbības daļa tika aizvadīta Kuldīgas Jauniešu mājā. Tur visiem bija iespēja paēst gardas pusdienas un ķerties pie dienas pēdējā uzdevuma. Jaunieši turpināja darboties ģimenēs darbnīcā "Prototipēšana. Dizaina domāšana." un tajā katra komanda veidoja Kuldīgas novada jauniešu vienojošās platformas prototipu

Ierakstīt komentāru

0 Komentāri