Jaunākās ziņas:

6/recent/ticker-posts

Aizvadīta konkursa "Erudīts" 4. kārta!


Šodien, Zaļajā ceturtdienā, aizvadījām konkursa “Erudīts” pirmspēdējo kārtu. Konkursa tēma bija “Lieldienas”. Tēmas ietvaros Lieldienas tika apskatītas gan no vēsturiskā, gan reliģiskā viedokļa - pārbaudījām savas zināšanas par Lieldienu ticējumiem, Lieldienu svinēšanas tradīcijām šeit un citur pasaulē, kā arī uzzinājām par šo svētku izcelsmi. Jau otro reizi šosezon “Erudīts” norisinājās klātienē, ļoti pozitīvā, jautrā gaisotnē. Uzvaras laurus šajā kārtā plūca -  

5.-8. klašu grupā:

5.a klases komanda “Gudrais četrinieks” ar 1. vietu,

Dalītā 2. vieta -  5.b klases komandai “Ašie kaķi”, 8.a klases komandai “TAT”, 8.b klases komandai “Patrioti”, 8.c klases komandai “Slēptais intelekts”.

9.-12. klašu grupā:

1. vieta- 9.c klases komandai “Čujs un Poņa”,

Dalītā 2. vieta- 11.a klases komandai “Kalvis un Co” un 12.a klases komandai “ZigZag meitenes”,

3. vieta- 9.b klases komandai “Prāta vētra”.

Komandām bija jāsagatavo arī mājasdarbs - jāparāda video - kā interesanti pavadīt Lieldienas. Šī mājasdarba izpilde vislabāk padevās 8.c klases komandai "Slēptais intelekts", 7.c klases komandai "Ķimene", 7.a klases komandai "Mēs nez", 10.a klases komandai "Piecu zvaigžņu komanda" un 9.b klases komandai "Prāta vētra", kuras arī ieguva papildus punktus par to.

Tiekamies jau pavisam drīz - 6. maijā, kad norisināsies šīs sezonas pēdējais - fināla "Erudīts", kurā jautājumi būs sagatavoti par dažādām tēmām, kā arī punktu likmes dubultosies.

Priecīgas Lieldienas!

Ierakstīt komentāru

0 Komentāri