Jaunākās ziņas:

6/recent/ticker-posts

26. februārī "Ielecām Kuldīgā!"

26. februārī jaudīgi aizvadīta ERASMUS+ projekta neformālo aktivitāšu cikla otrā nodarbība. Jaunieši satikās V.Plūdoņa Kuldīgas vidusskolā, caur dažādām neformālām aktivitātēm varēja iepazīt Kuldīgas vēsturi, pilsētvidi, kā arī jaunieši tikās ar Kuldīgas novada domes priekšsēdētāju Ingu Bērziņu un Kuldīgas novada domes deputāti, V.Plūdoņa Kuldīgas vidusskolas direktori Inesi Astaševsku, pievēršoties tematam "jauniešu iesaiste demokrātiskajā dzīvē".

Sestdienā dalībniekiem piedāvājām iespēju izkļūt no grimstoša kuģa, atrisinot dažādus uzdevumus, kas saistīti ar hercoga Jēkaba laiku, kad arī Kuldīga piedzīvoja uzplaukumu. Jaunieši guva nelielu ieskatu pilsētā arī tad, kad devās uz vietējo reklāmas aģentūru "Dekors RD", rodot iespēju uzdrukāt savu vārdu uz maisiņa.






Tiekoties ar Kuldīgas novada domes priekšsēdētāju Ingu Bērziņu, jaunieši uzzināja vairākus aktuālus jautājumus par Kuldīgas novada turpmāko attīstību, izglītības jautājumiem, kā arī varēja apzināties demokrātiskās vērtības.
Ar skolas direktori Inesi Astaševsku caur dažādām neformālām aktivitātēm apzinājās savas vērtības personīgā, novada un valsts līmenī.

Paldies ikvienam, kas piedalījās mūsu organizētajā pasākumā! Liels paldies skolas direktorei Inesei Astaševskai par atbalstu un līdziesaisti! Paldies "Dekors RD" darbiniekiem un domes priekšsēdētājai Ingai Bērziņai!

Ierakstīt komentāru

0 Komentāri