Jaunākās ziņas:

6/recent/ticker-posts

Tematiskā nedēļa V.Plūdoņa Kuldīgas vidusskolā!

"Šī bija viena īpaši interesanta nedēļa!" - tā par laika posmu no 14. līdz 18. februārim teica vairāki skolēni, kad skolēnu pašpārvalde rīkoja tematisko nedēļu. 

Šīs nedēļas laikā katru dienu skolēni, skolotāji, skolas darbinieki tika aicināti uz skolu katru dienu nākt citādi - atbilstoši norādītajai tematikai:

Uzklikšķiniet, lai skatītu plašāk!

Pirmdien, kā jau mīlestības dienā, ikviens tika aicināts nākt uz skolu tērpies rozā vai sarkanā apģērbā. Šajā dienā tika iznēsāts arī Valentīndienas pasts - iepriekšējās nedēļās laikā sūtītās vēstules, kur varēja izteikties no sirds dziļumiem, uzrakstot kādam sirdsiltu novēlējumu. 

6.c klase sarkani rozā

Otrdien, skolas īpašā diena - SKOLAS JUBILEJA. Skolotāji no Kultūras jomas bija šim notikumam gatavojušies jau ilgu laiku - nedēļa iesākās ar klauna Skabargas īpašās vēstules saņemšanu. Vēstulē aprakstīti uzdevumi, ko klase var paveikt visas nedēļas laikā. Taču šajā dienā ikviens nāca, kā jau uz jubilejas svinībām, ar svētku cepurītēm!

12.a klase svētku cepurītēs

Trešdien, turpinājām svinēt skolas dzimšanas dienu. Svinējām jautri, ka somas izdomājām aizstāt ar ko citu. Mantas likām - kastē, dāvanu maisiņā, motocikla ķiverē un pat paštaisītos brīnumos.

8.a klase ar savām citādajām somām

Ceturtdien, atsaucāmies Pasaules Dabas fonda aicinājumam - uz skolu nācām siltā džemperi, paužot atbalstu un rādot savu nostāju klimata pārmaiņu novēršanā.

2.c klase siltos džemperos

Piektdien, nācām uz skolu pavisam citādi. Neviens par Anniņu vai Pēteri nesauca - nu viņi bija - atlēts un policists, jo šajā dienā tērpāmies pēc vārda pirmā burta! Ziniet, šajā dienā bija ļoti daudz interesantu cilvēku, pat ne cilvēku! Mācīties bija nākuši ekonomi, politiķi, elektriķi, dārznieki, pat lāči un rūķi bija iznākuši no meža dziļumiem! 

9.c klases "citādie skolēni"

Ierakstīt komentāru

0 Komentāri