Jaunākās ziņas:

6/recent/ticker-posts

Konkursa "Erudīts" 3. kārta- beidzot klātienē!

11. martā norisinājās konkursa Erudīts 3. kārta, kurā beidzot visas komandas varēja piedalīties klātienē! 

Konkursa vadītāji atzīst, ka šo divu gadu laikā, kad Erudīts tika vadīts attālināti, viņi nekad nebija aptvēruši, cik patiesībā konkursa dalībnieku ir daudz! Tagad, kad visus varam ieraudzīt klātienē, sajūtas ir lieliskas un konkursa atmosfēra ir pavisam cita!



Šajā kārtā konkursa tēma bija Mūzika. Jautājumi bija par un ap pasaulslaveniem un pašmāju mūziķiem, tika pārbaudīta attapība un dziesmu liriku pārzināšanas prasmes.

5.-8. klašu grupā nemainīgi 1. vietu ieņēma 8.c klases komanda “Slēptais Intelekts”, 2. vietā- 6.b klases komanda “Optima līnija” un dalīto 3. vietu ieņēma 7.b klases komanda “Komētas” un 8.a klases komanda “TAT”.

9.-12. klašu grupā 1. vietu ieņēma 11.a klases komanda "Kalvis un Co", 2. vietā- 10.a klases komanda "KESLA" un 3. vietā- 9.b klases komanda "Prāta vētra".

Tā kā šonedēļ, 9. martā, savu 148. dzimšanas dienu atzīmētu mūsu skolas dižgars Vilis Plūdonis, komandām bija mājasdarbs: izveidot 30 sekunžu garu video, izpildot pašradītu muzikālu priekšnesumu ar V. Plūdoņa dzejas pērlēm.

Konkursa dalībnieki saka, ka konkurss klātienē esot bijis lielisks- redzēt un dzirdēt ikvienu klātienē, just spraigās emocijas, tas viss esot bijis ļoti gaidīti un aizraujoši.

Tiekamies nākamajā "Erudīta" kārtā- jau aprīlī! Lai izdevies pavasara brīvlaiks!

Ierakstīt komentāru

0 Komentāri