Jaunākās ziņas:

6/recent/ticker-posts

“Erudīta” otrā sezona ir sākusies!

Šodien, 17. janvārī tika aizvadīta konkursa “Erudīts” otrās sezonas 1. kārta, kurā startēja 14 komandas vecuma grupā no 5.-8. klasei un 8 komandas vecuma grupā no 9.-12. klasei, ar kurām “tuvāk” var iepazīties apskatot viņu izveidotās komandas vizītkartes mūsu Facebook grupā.

Sakarā ar šobrīd valstī noteiktajiem ierobežojumiem, konkurss norisinājās pēc tā īstenošanas “B” modeļa - katrai komandai atrodoties savā klases “burbulī”, izmantojot videokonferenču servisa Zoom un radošās industrijas platformas Quizizz funkcijas, lai nodrošinātu veiksmīgu konkursa norisi.

Janvāra “Erudīta” tēma bija “Kuldīgai 780”. Šīs tēmas ietvaros mūsu pilsēta tika apskatīta no dažādiem skatu punktiem - gan aplūkojot dažādus interesantus vēstures faktus, gan ar Kuldīgu saistītus notikumus Latvijas Kultūras dzīvē, gan sabiedrībā zināmas personības.


Pēc 1. kārtas, 5.-8. klašu grupā 1. vietā ierindojas 8.c klases komanda “Slēptais Intelekts”, 2. vietā - 8.b klases komanda “Patrioti”, 3. vietā - 6.b klases komanda “Optima līnija”.

Savukārt 9.-12. klašu grupā 1. vietu iegūst 9.c klases komanda “Čujs un Poņa”, 2. vieta- 12.a klases komanda “ZigZag meitenes” un 3. vieta- 9.b klases komandai “Prāta vētra”.

Par piedalīšanos ikviena komanda saņem 1 punktu. Kārtas 3.vietas ieguvēju komandas saņem papildus 2 punktus, 2.vieta - 3 punktus, 1. vieta - 4 punktus. Maijā pēc pēdējās “Erudīta” kārtas, tiks paziņoti 1., 2. un 3. vietas ieguvēji, kuri tiks apbalvoti ar balvām, par kurām šosezon parūpējušies: SIA "MKM Mežs", kafejnīca “Staburadze”, biedrība “Meža Konsultants”, konditoreja “Ineses tortes” un veikalu tīkls “Maxima”.

Paši komandu dalībnieki stāsta, ka ir priecīgi par to, ka “Erudīts” ir atpakaļ ar jauno sezonu. Tā bijusi ļoti gaidīta. 1.kārtas atkārtojumu var noskatīties mūsu Youtube kanālā. Uz tikšanos “Erudīta” 2. kārtā jau pavisam drīz- Februārī!

Ierakstīt komentāru

0 Komentāri