Jaunākās ziņas:

6/recent/ticker-posts

Tīmekļojamies ievadseminārā!

Sestdien, 29. janvārī, aizvadīts ERASMUS+ Jaunatnes līdzdalības projekta "Nāc tīmeklī" ievadseminārs, kura mērķis bija informēt projekta dalībniekus par projekta īstenošanas gaitu, plānotajām aktivitātēm, līdzdalības iespējām. 



Sakarā ar epidemioloģisko situāciju valstī, pasākums norisinājās hibrīdformātā - 3 dažādās telpās (atbilstoši to kapacitātei), ievērojot visus drošības pasākumus.

Projekta iesniedzēji, V.Plūdoņa Kuldīgas vidusskolas skolēnu pašpārvaldes jaunieši, sadarbībā ar jauniešu biedrību "Liepu ielas radošais kvartāls", ievadsemināra norises gaitā iepazīstināja Kuldīgas novada jauniešus ar projekta mērķi, veicamajiem uzdevumiem, sasniedzamajiem rezultātiem. Grupu darbā jaunieši apzinājās savu vietu sabiedrībā, izvirzīja problēmas, dalījās viedokļos, kas Kuldīgas novadā visvairāk pietrūkst, kā arī iepazina līdzdalības formas. Dienas noslēgumā bija iespēja diskutēt ar animatoriem (jauniešu līderiem). Diskusijas laikā jaunieši tika motivēti izzināt pašiem sevi, izvirzīt mērķus, kā arī to sasniegšanā ne vienmēr izvēlēties "vieglāko ceļu", bet gan to "grūtāko", jo tas var sniegt vairāk gandarījuma un iespēju.


Šī bija jauniešu pirmā tikšanās, kad tika iepazīts pats projekts, kurš norisināsies pusotru gadu, līdz 2023. gada jūlijam. Katru mēnesi jaunieši satiksies citā Kuldīgas novada apdzīvotajā vietā, piedaloties neformālo aktivitāšu cikla nodarbībās. Projekta laikā tiks izveidota arī tīmekļa vietne, kas kalpos kā vienota platforma jauniešu līdzdalības veicināšanai.

Ierakstīt komentāru

0 Komentāri