Jaunākās ziņas:

6/recent/ticker-posts

"ERUDĪTS" JAU PUSĒ!

Vēl nav palicis daudz līdz “Erudīta” lielajam finālam, jo pirmdien, 27. martā, norisinājās jau “Erudīta” 3. kārta, kuras tēma bija “Kino”. Tēmas ietvaros dalībnieki pārbaudīja savas zināšanas dažādos ar kino saistītos jautājumos - par apbalvotām, latviešu, pasaules un Kuldīgā uzņemtām filmām, pasaulslaveniem aktieriem, filmu citātiem, multfilmu varoņiem, kā arī kino vēsturi.

Kā vienmēr, “Erudīta” komandām bija jāizpilda mājasdarbs. Saistībā ar vienu no mūsu atbalstītājiem – “Stender’s pica”, komandām bija jāizveido vairāki motion video (kur katrs kadrs ir attēls) par saviem hobijiem tā, lai katram dalībniekam būtu viens video un tas digitāli jānovieto uz picas. Par šo neparasto mājasadarbu punktu ieguva divas komandas – 5.a klases komanda “Pelmenīši” 4.-6. klašu grupā un 10.a1 klases komanda “Zest Gang” 10.-12. klašu grupā.

Par "Erudīta" 3. kārtu 5.a klases skolnieks un komandas "Pelmenīši" kapteinis Rūdolfs Miķelsons saka šādi:

Manai komandai veicās ļoti labi, dabūjām 1. vietu! 3. kārta bija forša, tā bija par kino. Man padevās vairāki jautājumi, it īpaši patika jautājumi par Disney.

3. kārtā rezultāti bija sekojoši:
4.-6. klašu grupā 1. vietu ieguva 5.a klases komanda “Pelmenīši”, 2. vietā – 4.a klases komanda “Domātāji” un 3. vietā ierindojās 4.b klases komanda “Vinnijs Pūks 2023”.

7.-9. klašu grupā uzvaras laurus 1. vietai plūca 8.a klases komanda “Mēs nez”, 2. vietā - 9.b klases komanda “Patrioti”, savukārt 3. vietā ierindojās 9.c klases komanda “Slēptais Intelekts 3.0”.

10.-12. klašu grupā dalītajā 1. vietā ierindojās 11.a klases komanda “ŠKŪNIS” un 10.a1 klases komanda “4 Muskatieri”, 2. vietā – 12.a klases komanda “Kalvis un Co”, savukārt 3. vietā – 11.a klases komanda “5G”.

Tiekamies jau pavisam drīz – aprīlī, kad norisināsies “Erudīta” 4. kārta jeb pusfināls! Vairāk informācijas sekos…

Lai saulainas Lieldienas!

Atbalsta: SIA "Brain Games", SIA "MKM mežs", SIA "Ineses tortes", SIA "Apgāds Zvaigzne ABC", Stender's Pica (SIA "Arktika G").

Rakstu sagatavoja: Laura Olševska

Ierakstīt komentāru

0 Komentāri