Jaunākās ziņas:

6/recent/ticker-posts

Iespējām pa pēdām

Šodien, 25. februārī, V.Plūdoņa Kuldīgas vidusskolā norisinājās Erasmus+ Jaunatnes līdzdalības projekta "Nāc tīmeklī" 13. nodarbība "Iespējām pa pēdām". Nodarbībā plaši un detalizēti tika runāts par dažādām iespējām, kādas tiek piedāvātas jauniešiem.
  
Nodarbības sākumā dalībnieki iepazinās viens ar otru, kā arī ar norises plānu. Vēlāk dalībnieki tika iepazīstināti ar izaugsmes iespējām, kādas piedāvā V.Plūdoņa Kuldīgas vidusskola - dalībnieki iepazinās ar pašpārvaldes prioritātēm, aktivitātēm, kā arī ar skolas vidi. 
Tālāk sekoja neformālā nodarbība ar jaunatnes aktīvisti, biedrības "Resilences Centrs" darbinieci Elizabetu Heinsoni. Nodarbības laikā tika analizētas pašreizējās jauniešu iesaistes iespējas Latvijā un Kuldīgas novadā. Strādājot grupās, tika analizētas problēmas, trūkumi un vajadzības Kuldīgas novadā, kuras vēlāk tika strukturētas pēc svarīguma. Noslēgumā izkristalizējās svarīgākie atslēgas vārdi, kas spēj risināt ikvienu no iepriekš minētājām problēmām - PROJEKTS un KOMANDA.
  
13. nodarbības noslēgums bija neformāla aktivitāte "Ēdienu izaicinājums". Dalībnieki tika sadalīti 3 grupās, kuru ietvaros katrai bija jāpagatavo ēdiens izlozētajā kategorijā. Tika pagatavotas kanapē uzkodas, salāti un saldais ēdiens. Noslēgumā tika apbalvotas komandas šādās nominācijās - "Interesantākais ēdiens", "Radošākais ēdiens", "Garšīgākais ēdiens".

Paldies par iesaistīšanos ikvienam, tiekamies jau nākamajā mēnesī!

Projekts "Nāc tīmeklī" tiek finansēts ar Eiropas Komisijas programmas ERASMUS+ atbalstu. Šī publikācija atspoguļo vienīgi autora uzskatus, un Komisijai nevar uzlikt atbildību par tajā ietvertās informācijas jebkādu iespējamo izlietojumu.

Ierakstīt komentāru

0 Komentāri