Jaunākās ziņas:

6/recent/ticker-posts

Svinēsim ar Latviju sirdī!

Šodien, 18. novembrī, svinam Latvijas Valsts proklamēšanas dienu. Svētku noskaņa tika radīta jau vakar - 17. novembrī - pie skolas tika novietotas svecītes, Valsts karoga krāsās:

Lai atzīmētu šo īpašo dienu, mūsu skolas skolēnu pašpārvalde ir realizējusi dažādas idejas. Novembra sākumā visi pašpārvaldes dalībnieki satikās Zoom platformas sapulcē, kurā, sadaloties pa komandām, tika radītas idejas:

Viena no galvenajām bija par video sveicienu- tajā mūsu skolas radošo darbu akcijas “Mana Kuldīga, mūsu Latvijā” ietvaros, no skolēna paša fotografētas bildes un tās apraksta citātiem, tika izveidots kopējs video sveiciens. Paldies visiem, kuri piedalījās tā tapšanā!

Pašpārvalde parūpējās ne tikai par sveicienu svētkos, bet arī par interesantām aktivitātēm pašiem skolēniem- tika izveidota Kahoot erudīcijas spēle par Latviju, kuru klašu kolektīvi izspēlēja 17. novembrī. Kā saka paši skolēni, spēle esot bijusi ļoti interesanta un noteikti papildinājusi viņu zināšanas.

6.b klase izzinošās kahoot! spēles laikā

Lai radītu Valsts svētku noskaņu arī attālināti, tika izsludināta akcija - attālināto mācību laikā, ikviens bija aicināts uzlikt Zoom virtual background. Īpašs paldies 6.a klasei, kas atsaucās aicinājumam:


Novēlam Latvijai izturēt šo grūto, neparedzamo laiku. Mēs ikvienam novēlam stipru veselību un uz lietām skatīties pozitīvi!

Daudz Laimes 103. dzimšanas dienā, Latvija!

Ierakstīt komentāru

0 Komentāri