Jaunākās ziņas:

6/recent/ticker-posts

"Nāc tīmeklī" forums

16. un 17. jūnijā aizvadīts Erasmus+ projekta "Nāc tīmeklī" noslēguma pasākums - jauniešu forums. 
Divu dienu garumā, jaunieši vecumā no 13 līdz 23 gadiem aktīvi diskutēja un piedalījās citās aktivitātēs, lai stiprinātu jauniešu kopienu Kuldīgas novadā.
Jaunieši bija ieradušies no dažādām Kuldīgas novada administratīvajām teritorijām. Foruma aktivitāšu ietvars piedāvāja jauniešiem aizraujoši pavadīt laiku kopā.
Pirmajā dienā - dažādi ice breaker, tikšanās ar Kuldīgas novada Bērnu un jauniešu centra direktores vietnieci darbā ar jaunatni Ievu Kaltnieci, komandu aplikāciju spēle pa Kuldīgu, tikšanās un burziņš kopā ar vokāli instrumentālo ansambli "STARS" un Jūrmalas jauniešu grupu "Smaržo pēc lietus".
Otrās dienas pirmā puse aizvadīta ozola tematikā, jo ozols ir latviešu spēka simbols un viens no mūsu kultūras elementiem. Diena sākās ar zīļu medībām, tad sekoja erudīcijas spēle "Ko tu zini par ozolu?" un pēc tās devāmies stādīt katrs savu ozolu. Stādīšanas laikā domājām labas un gaišas domas, lai ozols augtu dižens. Pēc pusdienām jaunieši tikās ar Kuldīgas novada Domes priekšsēdētājas vietnieku Arti Robertu, Kuldīgas novada Bērnu un jauniešu centra direktori Ievu Ozoliņu un Kuldīgas novada Bērnu un jauniešu centra direktores vietnieci darbā ar jaunatni Ievu Kaltnieci. Visi kopā diskutēja par tēmu "Ar pašvaldību uz Tu". Pēc diskusijas jaunieši veidoja komandas un piedalījās debašu turnīrā - apguva prasmi debatēt, argumentēt un ieklausīties citu viedoklī. 
Pēc debatēm sekoja apbalvošana un Youthpass sertifikātu izsniegšana. Vakars noslēdzās ar burziņu, kopā ar DJ Kristapu Panovu. 

Pēc atgriezeniskās saites jaunieši atzina, ka šādi projekti vieno un palīdz izkāpt no komforta zonas. Jaunieši atzina, ka vērtīgi ir darboties kopā un būt komandā! 

Paldies visiem, kas piedalījās! Paldies visiem, kas palīdzēja projektam "Nāc tīmeklī" kļūt par realitāti! Kopā varam sasniegt daudz!

Projekts "Nāc tīmeklī" tiek finansēts ar Eiropas Komisijas programmas ERASMUS+ atbalstu. Šī publikācija atspoguļo vienīgi autora uzskatus, un Komisijai nevar uzlikt atbildību par tajā ietvertās informācijas jebkādu iespējamo izlietojumu.

Rakstu sagatavoja:
Mārtiņš Stebulis


Ierakstīt komentāru

0 Komentāri