Jaunākās ziņas:

6/recent/ticker-posts

(AT)skats uz notikumiem

21. oktobrī tikāmies ERASMUS+ projekta “Nāc tīmeklī” neformālo aktivitāšu cikla jau 9. nodarbībā “(AT)skats uz notikumiem”.

Kā jau nosaukums pats par sevi pasaka priekšā, šajā nodarbībā dalībnieki atskatījās uz visām iepriekšējām projekta “Nāc tīmeklī” aktivitātēm. Pasākums norisinājās hibrīda formā platformā “ZOOM”- dalībnieki darbojās kopā ar citiem, atrodoties kādā no 2 spotiem- Kuldīgā, V. Plūdoņa Kuldīgas vidusskolā un Skrundā, Skrundas Jauniešu centrā vai arī attālināti, no savām mājām.

Pasākuma pirmajā daļā dalībnieki varēja vērot video no visām līdz šim notikušajām nodarbībām, dalījās atmiņās, kartē sarakstot savas spilgtākās atmiņas un notikumus Kuldīgas novada pagastos, kurus viņi apmeklējuši projekta ietvaros. Dalībnieki arī aktīvi iesaistījās spēlē “Never Have I Ever” (jeb “Nekad Neesmu Nekad…”).

Savukārt pasākuma otrajā daļā uzdevumi kļuva arvien interesantāki. Dalībnieki, sadalīti 4 grupās, sākumā piedalījās “Lielajā loterijas izlozē”, kur izlozēja filmu žanrus. Tālāk sekoja pats “Filmu maratons”, kurā dalībniekiem bija uzdevums - uzfilmēt divus īsus video par kādu no projekta “Nāc tīmeklī” neformālo aktivitāšu cikla nodarbībām, izlozēto žanru noskaņā. Visus video iespējams aplūkot VPKV skolēnu pašpārvaldes Facebook grupā, kurai var pievienoties jebkurš interesents.

Visbeidzot, dalībnieki pārbaudīja savu atmiņu, saistībā ar iepriekšējām projekta “Nāc tīmeklī” nodarbībām, izspēlējot spēli platformā “Kahoot!”.

Par piedalīšanos katra no grupām saņēma arī mazas balviņas, kuras saņemt varēs nākamajā projekta “Nāc tīmeklī” neformālo aktivitāšu cikla nodarbībā.

Uz tikšanos un priecīgas rudens brīvdienas!

Projekts "Nāc tīmeklī" tiek finansēts ar Eiropas Komisijas programmas ERASMUS+ atbalstu. Šī publikācija atspoguļo vienīgi autora uzskatus, un Komisijai nevar uzlikt atbildību par tajā ietvertās informācijas jebkādu iespējamo izlietojumu.

Ierakstīt komentāru

0 Komentāri