Jaunākās ziņas:

6/recent/ticker-posts

Atskats uz projektu "Atdzīvini draudzību!"

Ceturtdien, 2. septembrī, astoto klašu kolektīvi piedalījās Jauniešu Iniciatīvu projekta "Atdzīvini draudzību" aktivitātēs, kuru ietvaros jaunieši saliedējās, salāpot ielāpus, kas radušies attālinātā mācību procesa laikā.

     

     

Vairāku pētījumu rezultāti, kā arī veiktās aptaujas ir parādījušas, ka attālinātais mācību process ir radījis lielas psihoemocionālā stāvokļa problēmas. Tāpēc neformālā jauniešu grupa "MAPE" īstenoja Jauniešu Iniciatīvu projektu, par mērķauditoriju izvirzot 8. klašu kolektīvus, jo pēc pētījumu rezultātiem šī vecuma posma jaunieši visvairāk saskārušies ar psihoemocionālām problēmām.

      

Pasākumā jauniešus motivēja arī īpašā viešņa - Laura Volkonovska, kura dalījās pieredzē un iedvesmoja jauniešus turpināt mācīties, izglītoties, domāt par saviem nākotnes mērķiem un būt pilsoniski aktīviem. 

Projekta koordinatore Aleksandra Beiere par projekta rezultātiem stāsta: “Šis bija mans pirmais projekts, un es esmu SAJŪSMĀ, ka jaunieši tiešām izbaudīja pasākumu. Vēlos personīgi pateikties Laurai Volkonovskai, par interesanto un izglītojošo sarunu. Īpašs paldies 11. klašu skolēniem un projekta darba grupai, kuri sniedza man lielu atbalstu!”

Pēc pasākuma jaunieši dalījās savos iespaidos, "runājošajā sienā" uzrakstot savas domas. Vairāki jaunieši atzina, ka patika kopīgās aktivitātes, kas liecina par to, ka attālināto mācību procesa laikā jauniešiem pietrūka kolektīva.

Liels paldies Kuldīgas novada Bērnu un jauniešu centram par finansiālo atbalstu projekta realizēšanā. 

Vairāk foto - Facebook.

Ierakstīt komentāru

0 Komentāri