Jaunākās ziņas:

6/recent/ticker-posts

ERASMUS+ Virtual meeting activities

Šodien, 3. maijā, aizritēja ERASMUS+ "GREEN ENTREPRENEURS FOR BETTER WORLD" pirmā Latvijas organizētā virtuālā nodarbība. Tajā piedalījās arī mūsu skolas, kā arī mūsu pašpārvaldes jaunieši. 

Projekta dalībnieki - Ance un Beāte - prezentēja mūsu skolu un Latviju. Virtuālo nodarbību noslēdza vietējās gides Ilgas Prančas-Hartinger prezentācija par Kuldīgu. 

Tiešraides ieraksts.

GREEN ENTREPRENEURS FOR BETTER WORLD ir starptautisks Erasmus+ projekts V.Plūdoņa Kuldīgas vidusskolas skolēniem, kurā darbojas Latvijas, Itālijas, Portugāles, Slovēnijas skolēni vecumā no 15-18 gadiem. Projekta mērķis ir veidot izpratni par vidi un attīstīt zināšanas un prasmes, kas saistītas ar zaļo uzņēmējdarbību, balstoties uz aprites ekonomikas principiem.

Erasmus+ zaļā biznesa nedēļā skolēniem saistošā veidā vēlamies pastāstīt par projekta ideju, starptautiskās darba grupās paveikto un aicināt projekta aktivitātēm pievienoties tos, kas ”domā zaļi”, vēlas gūt starptautisku projektu darba pieredzi, pilnveidot angļu valodas zināšanas, iegūt jaunus draugus, partnerus savam nākotnes biznesam. 

Domāsim zaļi, dzīvosim zaļi!

Ierakstīt komentāru

0 Komentāri