Jaunākās ziņas:

6/recent/ticker-posts

Svētki ir jāsvin!


15.februāra rīts V.Plūdoņa Kuldīgas vidusskolā iesākās pavisam neparasti. Kāpēc? Tāpēc, ka šodien svinējām mūsu skolas 101.dzimšanas dienu! Ierasto Zoom mācību stundu vietā notika citādas aktivitātes.
Šo svētku organizēšanā cītīgi gatavojas arī pašpārvaldes saime.
Visas dienas garumā notika dažādas aktivitātes, jo svētki IR JĀSVIN!
Rīts iesākās nedaudz vēlāk, kā ierasts, ar skolas direktores Ineses Astaševskas svinīgo uzrunu tiešraidē. Visu mācību stundu laiku, līdz pat plkst. 15.00, ikviens skolas skolēns, vecāks un darbinieks varēja vērot svētku tiešraidi YouTube kanālā: video fragmentus un foto kolāžas no iepriekšējo gadu pasākumiem un interesantiem notikumiem V.Plūdoņa Kuldīgas ģimnāzijā, Kuldīgas pamatskolā un Kuldīgas Alternatīvajā sākumskolā.
Skolas pašpārvaldes jaunieši izveidoja svētku QR kodu taku “Izstaigā VPKV vēstures stāstu!”. No 15. līdz 21.februārim, svinot VPKV 101. dzimšanas dienu, visi skolēni, viņu draugi un vecāki aicināti doties izzinošā pastaigā.
Visi mūsu skolas skolēni tika ierauti svētku virpulī: mazākie, 1.-4.kl. skolēni un 5. - 8.kl. pašpārvaldes jaunieši sagatavoja video sveicienus savai skolai, 5.-12.kl. skolēni piedalījās, vēroja un atbalstīja savējos konkursā “Erudīts,” kurš notika Zoom platformā un tika translēts arī YouTube kanālā “Skolai 101!” 
Arī skolas pedagogi un darbinieki nepalika malā un piedalījās konkursā “Erudīts,” atbildot uz āķīgiem, nopietniem un pavisam nenopietniem jautājumiem, kurus sagatavoja Pašpārvaldes jaunieši. Par erudītākās komandas titulu cīnījās 11. skolas darbinieku komandas: STAPnv, PAVASARA VĒSTNEŠI, BRONZA, EŽI SNIEGĀ, LIELISKAIS SEŠINIEKS, PINKAINIE DARBSĒŽI MĀJSĒDĒ, ViSi LaSa GuSa, RIIDIK, DARBĪGIE, KANTORIS, III šķira. 
Pēc visiem pārbaudījumiem ikviens skolas darbinieks tika aicināts nobaudīt svētku kūku “100+1!”, ievērojot visus drošības nosacījumus, kā arī atstāt kādu laba vēlējumu savai skolai “Vēstījumu arkā.” 
Tika padomāts arī  par iespēju radoši izpausties:) Skolas pagalmā ikkatrs interesents no dabas materiāliem varēja izveidot savu LEDUS GLEZNU kā dāvanu skolai 101 jubilejā. 
Paldies visiem, kas šo dienu padarīja īpašu!
SVĒTKI IR JĀSVIN!
Tiešraides ieraksti meklējami šeit:

Ierakstīt komentāru

0 Komentāri