Jaunākās ziņas:

6/recent/ticker-posts

Aktīvā sestdiena LU SZF organizētajā "Jauno profesionāļu skolā"

30. janvārī norisinājās pirmā Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes organizētā "Jauno profesionāļu skolas" nodarbība. Nodarbībā piedalījās ap 250 jauniešiem no visas Latvijas, starp tiem bija arī mūsu pašpārvaldes jaunieši - Enija, Mārtiņš un Kristīne.

Enija un Mārtiņš apmeklēja Jauno politiķu skolas nodarbību. Nodarbības tēmu "Vai politiķi spēj mainīt pasauli?" vadīja Latvijas politiķis un politologs Ivars Ijabs. 

Taču Kristīne piedalījās Jauno komunikācijas speciālistu skolas nodarbībā "Kur beidzas digitālā dzīve? Sociālie mediji un mūsdienu pasaule", kuru vadīja Līva Kalnača.

Sešu nedēļu laikā platformā Zoom jauniešiem būs iespēja iepazīties ar katras nozares pamattēmām un aktualitātēm, attīstīt savas komunikācijas un līderības prasmes, iegūt jaunus kontaktus un iedvesmoties no sabiedrībā pazīstamu personību pieredzes. 

Dalībnieki, kuri sekmīgi nokārtos Jauno profesionāļu skolas noslēguma pārbaudījumu, saņems diplomus un iegūs īpašas priekšrocības studiju uzsākšanai LU SZF īstenotajā atbilstīgā bakalaura studiju programmā – līdz pat 100 papildu punktiem, palielinot iespējas studēt par valsts budžeta līdzekļiem.

Mūsu pašpārvaldes jaunieši ir priecīgi par pilnvērtīgi pavadīto laiku un iegūtajām zināšanām!


Ierakstīt komentāru

0 Komentāri