Jaunākās ziņas:

6/recent/ticker-posts

Aizvadīta konkursa "Erudīts" pirmā kārta.

17. decembrī pašpārvaldes prezidente un viceprezidents rīkoja Erudītu 5.-8. un 9.-12. klašu komandām. Konkursa "Erudīts" 1. kārtas tēma - ZIEMASSVĒTKI,

Konkurss sastāvēja no trim daļām: 1.daļā tika iekļauti jautājumi, uz kuriem jāatbild ar "Jā" vai "Nē", pēc tam sekoja jautājumi ar trīs atbilžu variantiem un beigu beigās atbildes bija jāieraksta pašiem spēlētājiem. Sakarā ar Covid-19 situāciju Latvijā, konkurss norisinājās attālināti - 3 platformās (YouTube, Quizizz, Zoom). Komandu kapteiņi atbildes nodeva platformā Quizizz. Komanda apspriedās videokonferenču servisa Zoom istabā. Komandas atbalstīja gan klasesbiedri, gan skolotāji, gan vēl citi, kuri konkursa tiešraidi vēroja YouTube kanālā.

Konkursa tiešraide no pašpārvaldes:

Programma (OBS Studio), kas nodrošināja konkursa tiešraidi:

🏆 5.-8. klašu vērtējumā viserudītākie bija 8.a "Gudrīši"

🏆 9.-12. klašu vērtējumā viserudītākie bija "12.a no vidusskolas"

Enija un Mārtiņš ir gandarīti par paveikto: "Šāda erudīcijas spēle bija padomā mums jau ilgi. Priecājamies, ka varam to beidzot īstenot! Izaicinājums bija šo visu pārvērst par tiešsaistes erudītu, taču tehniskā puse bija lieliska! Uzreiz pēc spēles nāca ļoti labas atsauksmes gan no pašiem dalībniekiem, gan no atbalstītājiem. Erudīts notiks katru mēnesi, mācību gada beigās iegūtie punkti par katru spēli tiks summēti un uzvarētāji saņems superīgas balvas! Noteikti ņemsim vērā arī ieteikumus pēc aptaujas anketas, bet par jaunumiem ziņosim nākamgad! Tagad galvenais visiem ir atpūsties! Sūtam siltus sveicienus gaidāmajos svētkos!"

Liels paldies MetroCoworking Kuldiga par tehnisko atbalstu, nodrošinot datora kameru šim pasākumam!

Konkursa tiešraides:

5.-8. klašu turnīrs;

9.-12. klašu tiešraides ieraksts.

Ierakstīt komentāru

0 Komentāri